ZD Angel HealingProductcategorieën

Over mij

Over mij

Mijn naam is Denise en ik ben energetisch therapeut en lichtwerker.

Ik geloof dat het mijn missie is om mensen te helpen weer het licht te vinden.

Ik help mensen graag om in contact te komen met hun ziel en zo de balans (weer terug) te laten vinden tussen lichaam en geest.

Van kleins af aan heb ik altijd al een hele sterke interesse gehad in spiritualiteit en wat er nou nog meer zou moeten zijn in het leven (of dat ‘dit’ het nou is).

Door middel van diverse gebeurtenissen in mijn leven kwam mijn ontwikkeling binnen de spiritualiteit op gang.

‘Vraag en het universum antwoord’.

Sinds 2018 ben ik verschillende opleidingen gaan volgen, waaronder de opleiding tot Reiki-therapeut en Chakra-healer.

Tevens heb ik de volgende opleidingen gevolgd:

-Manifestatie

-Ontspanningsmassage

-Edelsteentherapie

-Energetisch huiszuivering

-Kundalini Reiki Master

 

‘There are people in our lives who are like angels to us.’

 

ZD Angel healing heb ik opgezet met de intentie om zoveel mogelijk mensen te helpen balans te vinden en zich bewust te laten worden van hun energie en dat van het universum.
Als energetisch therapeut wil ik dat de mens zich beter voelt in het lichaam en bewuster wordt van zijn/haar gevoel, lichaam, energie en geest. Dat mensen komen tot innerlijke transformatie en gaan leven en werken vanuit hun innerlijke kracht. Het is mijn wens dat mensen zich bewust worden van hun spirituele, scheppende kwaliteiten en hun zelfgenezende vermogen. Ik hoop zo veel mogelijk mensen te mogen laten ervaren wat healing, Engelen en het spirituele voor hen kan betekenen, zonder al het hele zweverige gedoe maar met simpele handvatten, waardoor mensen weer in contact gaan staan met hun eigen unieke spirit en zich tegelijkertijd bewust zijn van hun verbinding met alles en iedereen.

 

Alles is energie. Match de frequentie van de realiteit die jij graag wilt en je kunt niet anders dan die realiteit krijgen!

Vragen?

Stel ze hier

Adres

Jan vosstraat 98
2533TZ Den Haag

Contact

06 871 632 71
info@zdangelhealing.com