ZD Angel Healing

Angel Healing massage

Angel Healing massage

Tijdens een healing massage staat het balanceren van de chakras voorop. We kijken welke chakras uit balans zijn en zetten deze zonodig weer in balans. Hierna krijg je een ontspannende rug, nek en schouder massage. Dit zorgt voor heling op energetisch en fysiek niveau.

Al onze ervaringen liggen opgeslagen in ons lichaam, zowel op fysiek als energetisch niveau, aanraking helpt om deze weer te bevrijden. Ik werk daarbij intuïtief, vanuit mezelf en maak verbinding met een hoger bewustzijn van waaruit ik inspiratie ontvang wat te doen. Tijdens de healing maak ik ook gebruik van frequentie therapie en doe energiewerk. Bij energiewerk ben ik actief en bewust bezig om oude zaken en blokkades los te laten en te transformeren om ruimte te maken voor nieuwe verbindingen.

Healing is een magisch proces, het is bijzonder hoe healing werkt en wat een healing met je doet. Healing maakt bewust, heft blokkades op, brengt transformatie op gang en werkt op zowel lichamelijk-, ook op ziels- en zijnsniveau. Healing is heel worden, één worden, één met wie je wezenlijk bent, één met het leven, één met je diepste kern en met de grootste werkelijkheid. Healing is bewustwording, zijn wie je bent en levensenergie toelaten. Healing is vrij komen van verleden en toekomst en je overgeven aan jouw levensenergie, zodat deze weer vrij kan stromen.

Healing kan je eigenlijk niet uitleggen, je kan het enkel daadwerkelijk ervaren.

Ben jij op zoek naar meer vrijheid, wil je in je kracht komen, meer vreugde, liefde en voldoening in je leven vinden, oude blokkades en beperkingen achter je laten, zingeving en passie vinden en echt helemaal voor gaan jouw leven vorm te geven?

 

Sta je open voor het idee dat het leven veel groter is dan wijzelf, dat het leven magisch en schitterend is en jou heel veel mogelijkheden aanbied? Meld je dan aan voor een heerlijke en bijzondere healing en ervaar zelf wat dit voor jou kan betekenen.