ZD Angel Healing

Healings

Healings

Waarom een healing?

Healing is zo oud als de mensheid.  

Heel eenvoudig uitgelegd is healing een overdracht van Universele lichtenergie, de bron van alle intelligentie, naar een ontvanger.  De healer kanaliseert deze lichtfrequentie naar de ontvanger, waardoor healing kan ontstaan.

Als energetisch therapeut heb ik geleerd en velen weten vast ook dat emoties zoals angst, woede of verdriet niet alleen impact hebben op ons emotioneel welzijn, maar ook op ons fysieke gestel. Vaak ontstaan er blokkades in ons emotioneel lichaam, wat resulteert in een verstoring van onze energieflow en het verlagen van onze trillingsfrequentie.

We zijn geneigd deze emoties langdurig te negeren, waardoor ons lichaam reageert met diverse klachten zoals hoofdpijn, rugpijn, spijsverteringsproblemen en meer. Vaak beschouwen we deze ongemakken als normaal en negeren we de subtiele signalen die ons lichaam ons geeft.

Healing is een effectieve manier om deze innerlijke onbalans aan te pakken. Tijdens een healing gebeurt wat nodig is voor jouw welzijn. Ziektes en moeilijke ervaringen bieden soms kansen voor groei en evolutie. Blokkades komen op ons pad om van te leren en ons te vormen tot wie we zijn.

Als energetisch therapeut werk ik samen met jou aan het herstellen van deze onbalans door middel van diverse healing-methoden. Deze bieden jou de gelegenheid om te groeien, te leren en op zowel emotioneel als fysiek niveau weer in balans te komen. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek hoe healing jou kan helpen om jezelf te helen, je frequentie zal verhogen en innerlijke balans te bereiken.

Liefs,
Denise
ZD Angel Healing

 

Elke ziekte ontstaat uit een verstoring in één of meerdere onderdelen in ons leven. 

“If  you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency and vibration.”