ZD Angel HealingProductcategorieën

Healings

Healings

Waarom een healing?

Healing is een eeuwenoude praktijk die teruggaat tot de oorsprong van de mensheid. Het is een eenvoudige overdracht van Universele lichtenergie, de bron van alle intelligentie, naar de ontvanger. Als energetisch therapeut begrijp ik dat emoties zoals angst, woede en verdriet niet alleen impact hebben op ons emotioneel welzijn, maar ook op ons fysieke gestel. Deze emoties kunnen blokkades creëren in ons energetisch systeem, wat resulteert in een verstoring van onze energieflow en het verlagen van onze trillingsfrequentie.

Vaak negeren we deze emoties langdurig, waardoor ons lichaam reageert met diverse klachten zoals hoofdpijn, rugpijn, spijsverteringsproblemen en meer. Maar healing biedt een effectieve manier om deze innerlijke onbalans aan te pakken. Tijdens een healing gebeurt wat nodig is voor jouw welzijn. Ziektes en moeilijke ervaringen bieden soms kansen voor groei en evolutie. Blokkades komen op ons pad om van te leren en ons te vormen tot wie we zijn.

Als energetisch therapeut werk ik samen met jou aan het herstellen van deze onbalans door middel van diverse healing-methoden. Deze bieden jou de gelegenheid om te groeien, te leren en op zowel emotioneel als fysiek niveau weer in balans te komen.

Klaar om jezelf te helen, je frequentie te verhogen en innerlijke balans te bereiken? Maak vandaag nog een afspraak en ontdek hoe healing jou kan helpen.

ZD Angel Healing

“If  you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency and vibration.”