ZD Angel Healing

Crystal Angel healing

Crystal Angel healing

Deze vorm van healing wordt ook wel Kristalgenezing genoemd. Dit is een oude techniek die als alternatief voor westerse medische praktijken wordt gebruikt. Kristalheling helpt de aura en chakra’s te reinigen en te ontgiften en weer in balans te brengen. Chakra’s zijn energiebanen in ons lichaam. Ze verbinden het fysieke lichaam met ons aura en de spirituele dimensies. Elke chakra staat in verbinding met een specifiek kristal en een specifieke kleur. Als een chakra geblokkeerd wordt, raakt die stroom van energie in onbalans wat kan leiden tot aandoening op fysiek, emotioneel, geestelijk of spiritueel gebied. Een kristal pakt een disharmonie in het chakra op, herstelt deze en geeft vervolgens het chakra opnieuw energie.

 

Door te ontdekken welke emotionele, geestelijke, fysieke of spirituele problemen u ervaart en met welk chakra deze verband houden, kunt u dit ondersteunen door het juiste kristal er op te leggen gedurende één of meerdere healing sessies. Er worden verschillende soorten kristallen op of rond het menselijk lichaam aangebracht om te helpen bij zowel het fysieke als het emotionele genezingsproces. Dit genezingsproces zal helpen bij het verlichten van stress, depressie, vermoeidheid, pijn en het wegwerken van algemene negatieve energieën. ​

 

Een Crystal Angel healing sessie duurt ongeveer anderhalf uur. Het aantal sessies wordt altijd afgestemd op uw behoeften en gevoelens.

Vul het onderstaand formulier in en ontdek wat de Crystal Angel healing voor jou kan betekenen.