ZD Angel HealingProductcategorieën

Energetische huiszuivering

Energetische huiszuivering

In een huis wordt geleefd en waar leven is, is energie. De energetische lading in een huis bepaalt de sfeer die wij (vaak) onbewust ervaren. Zou het dan niet goed zijn om net zoals je goed voor jezelf zorgt ook voor je huis te zorgen, per slot breng je er heel wat uurtjes van de dag en nacht door.

Het is goed je ervan bewust te zijn dat je huis verontreinigd kan raken door allerlei energieën en der halve niet in harmonie/balans kan zijn. Deze energieën hebben vaak negatieve effecten op de gezondheid of welzijn van de bewoner(s). Het mag duidelijk zijn dat een beter resultaat wordt bereikt bij het werken aan je eigen gezondheid als ook je woonruimte ‘schoon’ is omdat je als persoon niet losgemaakt kan worden van je omgeving. Er vindt nu eenmaal een continue wisselwerking plaats.

Verschijnselen

Soms is het heel duidelijk dat je huis energetisch verontreinigd is, maar het is vaker heel lastig om het te herkennen. De energie van een verontreinigd huis kan heel subtiel werken, waardoor het net lijkt alsof de dingen die jou nadelig beïnvloeden bij het normale leven horen. Ze zouden dus bij wijze van spreken toegeschreven kunnen worden aan het leven als je je niet bewust bent van de beïnvloeding ervan. Want iedereen heeft immers weleens tegenslag, is ziek of zit niet lekker in z’n vel.

De verschijnselen die kunnen duiden op een energetisch verontreinigd huis zijn bijvoorbeeld:

 • Bepaalde ruimtes of plekken voelen zwaar, niet prettig, gespannen, benauwd aan.
 • Bepaalde ruimtes of plekken geven je een onrustig, angstig, verstikkend of vermoeid gevoel.
 • Er gebeuren onverklaarbare dingen in huis, zoals kapotte of niet goed werkende apparatuur of lampen.
 • Bewegende of vallende voorwerpen zoals deuren die opengaan en met een harde klap dichtgaan zonder aanwijsbare reden.
 • Moeilijk slaap kunnen vatten of onrustig slapen.
 • Vermoeidheid.
 • Aanwezigheid voelen van of iets of iemand, terwijl er niemand is.
 • Schimmen waarnemen bijvoorbeeld in spiegels.
 • Kinderen hebben vaak last, zijn angstig en nemen entiteiten in een enge vorm waar. Ze kijken vaak in een bepaalde richting.
 • Lichte aanrakingen voelen, betast worden, in extreme gevallen zelf geknepen, gebeten of geduwd worden.
 • Het gevoel hebben in bed vastgedrukt te worden waardoor jij je niet kan bewegen.
 • Koude windvlagen voelen of het huis, ondanks de verwarming niet warm krijgen.
 • Herhaaldelijk tegen verschillende onverklaarbare lichamelijke en/of geestelijke gezondheidsklachten aan lopen.

Oorzaken

De ervaring leert dat men vaak als eerste denkt aan de voor de hand liggende entiteiten, geesten of zwarte magie, als men gevraagd wordt naar de oorzaak van een energetisch verontreinigd huis. Dit is gedeeltelijk waar. Echter, de grootste of meeste verontreiniging vindt vaak plaats door de bewoner(s) zelf (of ex-bewoners).

Negatieve emoties of emotionele toestanden zoals woede, ergernis, depressie, stress, verdriet, angst, irritatie etc., van een persoon blijven vaak lang in een ruimte ‘hangen’. Dit is afhankelijk van hoe lang, sterk of vaak het voorkomt. Deze emoties trekken gemakkelijk ‘overleden zielen’ aan die het licht nog niet gevonden hebben, zich herkennen in de emoties van de bewoners en dus voor ‘overlast’ kunnen gaan zorgen.

Een energetische huisreiniging maakt van je huis opnieuw een plek waar je rust vindt, kunt opladen en je veilig voelt. De huiszuivering kan plaatsvinden vanaf mijn praktijk of op de locatie.