ZD Angel HealingProductcategorieën

Leggingen & consulten

Leggingen & consulten

Ik ben heldervoelend, helderhorend en leg intuïtief kaarten waardoor ik altijd een antwoord heb op jouw vragen, op welk gebied dan ook in jouw leven. Ik maak daarbij gebruik van de Engelen kaarten, orakelkaarten en traditionele tarotkaarten. Ik begeleid jou op een liefdevolle manier naar het antwoord op jouw vragen.

Orakelkaarten vormen een bron van inspiratie bij het verkrijgen van inzichten in verwarrende situaties. Ze bieden hulp bij het vinden van juiste oplossingen en het kiezen van de juiste weg en beantwoorden belangrijke levensvragen. Orakelkaarten helpen bij het naar boven halen van onderbewuste gedachten en gevoelens en bieden uitkomst bij het oplossen van blokkades. Ze ondersteunen bij het creëren van je hartenwensen en bij het bereiken van je levensdoel.

De diverse kaart leggingen kunnen je inzichten geven op allerlei gebieden: Werk, liefde, spiritueel, je eigen ontwikkeling en nog veel meer.
Je maakt nog steeds je eigen keuzes, je leven moet je niet laten bepalen door de kaarten. Ze zijn een mooie hulpmiddel als je het even niet meer weet of ergens in vastzit.

Voor een legging kan een aanvraag worden gedaan, deze zal binnen 5/7 dagen via de mail of chat verzonden met bijbehorende kaarten en boodschappen. Voor sommige leggingen zoals de volle maan legging, worden binnen 1/3 dagen verzonden ivm. de energie van de maan.

Consulten gaan alleen op afspraak, u kunt daarbij kiezen tussen een chat of videocall consult, van 30 of 60 minuten. Ook hier heb je de mogelijkheid vragen te stellen op alle gebieden die je maar kunt bedenken. Ik zal als het ware ‘intunen’ in jouw energie om zo tot een zo helder en duidelijk mogelijk antwoord te komen. Hiernaast gebruik ik alle overige tools als kaarten waar nodig of als hier vraag naar is, zal ik dit het gehele consult gebruiken.
Het belangrijkste tijdens een consult: stel je open en wees eerlijk. Dan kan ik je het beste helpen!

Soorten leggingen: 

• Chakra legging

Voor vragen als ‘Waarom ben ik niet in balans en wat kan ik hier aan doen?’, ‘Welk chakra is geblokkeerd?’Of ‘Welk chakra heeft meer aandacht nodig?’

Tweelingziellegging

Voor vragen als: ‘Is … mijn tweelingziel?’ ‘Wat voelt deze persoon werkelijk voor mij?’ Of ‘Waar is deze relatie goed voor?’

Nieuwe liefdelegging

Voor vragen als: ‘Wanneer zal ik mijn tweelingziel ontmoeten?’ Of Hoe zal ik mijn tweelingziel ontmoeten?’

• Levensdoellegging

Voor vragen als: ‘Wat is mijn levensdoel?’ Welke volgende stap moet ik nu in mijn carrière nemen?’ Of ‘Is dit nieuwe zakenplan een goed idee?

 Overvloedlegging
Voor vragen als: ‘Wanneer zal het grote geld binnenstromen?’ Wanneer zal ik meer geld tot mijn beschikking hebben?’ Of ‘Wat moet ik doen om meer geld te krijgen?’

 Healinglegging

Voor vragen als: ‘zal ik (of een geliefd persoon) beter worden?’ “Hoe kan ik mijzelf ( of een ander geliefd persoon) genezen?’ of ‘is het de bedoeling dat ik genezing- of healing werk ga doen?’

• Contact leggen met je beschermengel of een overleden geliefd persoon

Voor vragen als: “Ik wil graag een boodschap van mijn Beschermengel (of een overleden geliefd persoon)’ of ‘Wie zijn mijn Beschermengelen of spirituele gidsen,’

• Boodschappen van de Engelen

Voor vragen als: ‘Wat willen de Engelen mij vandaag laten weten?’ Of ‘Wat willen de Engelen mij laten weten over datgene wat of degene die in aantocht is (situatie of bepaald persoon)?’

• Voorspellende legging

Voor vragen als: ‘Wat zal de toekomst mij brengen?’ of ‘Zal mijn leven nu gauw makkelijker verlopen?’

 • Volle maanlegging

Tijdens een volle maanlegging vertel ik jou wat je de aankomende maand kunt verwachten. Het geeft je inzicht waar je je op moet focussen en wat je los mag laten. 

De energie van de maan trekt aan het water op aarde (zwaartekracht). Mensen bestaan voor het merendeel uit water, waardoor er ook aan onze energie wordt getrokken. Dit verklaart de invloed die je kan merken tijdens de verschillende maancycli.

De volle maan is het ideale moment om te werken aan je innerlijk. Denk hierbij aan zelfreflectie, genezing, blokkades wegnemen en het verleden loslaten: allemaal dingen die we regelmatig zouden moeten doen. Je kunt de volle maan gebruiken om te werken aan:

  • Negatieve emoties
  • Angsten
  • Ergernis
  • Ruzies
  • Teleurstellingen
  • Intense gebeurtenissen

Benieuwd naar wat de leggingen of het consult voor jou kan betekenen? Maak dan nu je afspraak en ervaar het zelf!