ZD Angel HealingProductcategorieën

Disclaimer

Ik ben een energetisch therapeut en geen erkend arts. Hoewel ik in staat ben om mijn cliënten te ondersteunen bij het bevorderen van hun welzijn op energetisch niveau, ben ik niet gemachtigd om medische diagnoses te stellen of medische behandelingen uit te voeren. Mijn diensten zijn complementair en moeten niet worden beschouwd als een vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling.

Bij ernstige fysieke of mentale klachten adviseer ik altijd om contact op te nemen met een gekwalificeerde arts of medisch professional. Energetische therapie kan echter een waardevolle aanvulling zijn op de reguliere medische zorg. Het is belangrijk om uw zorgverlener op de hoogte te stellen van eventuele behandelingen die u ontvangt, inclusief energetische therapie.

Door mijn diensten te gebruiken, stemt u ermee in dat u de volledige verantwoordelijkheid draagt voor uw eigen gezondheid en welzijn. Ik ben niet aansprakelijk voor enige schade of letsel voortvloeiend uit het gebruik van mijn diensten. Het is altijd verstandig om uw eigen onderzoek te doen en een weloverwogen beslissing te nemen voordat u gebruik maakt van alternatieve therapieën.

Neem bij twijfel of vragen altijd contact met mij op, en ik zal mijn best doen om u te helpen. Dank u voor uw begrip.”